VRIJBLIJVENDE

OFFERTe Formulieren

BINNEN 48 UUR!

SNELLE LEVERING

BINNEN 1-4 WEKEN

Gratis verzending bij Sun24 Terrasoverkappingen

GRATIS VERZENDING

NAAR NEDERLAND EN BELGIË

Terrasoverkapping

 

Als u op zoek bent naar een terrasoverkapping, bent u bij Alu-reH aan het juiste adres. 

Houdt u ook zo van het buitenleven, en wilt u ook in de herfst en lente genieten van de natuur, dan is een terrasoverkapping of veranda van Alu-reH een uitstekende keuze voor u. Tevens is het mogelijk om de overkapping uit te breiden. Door bijvoorbeeld glazen schuifdeuren rondom te plaatsen, kunt een u soort serre creëren.

Kwaliteit

De kwaliteit van een terrasoverkapping van Alu-reH is uiteraard uitstekend. Met een gegalvaniseerde gootstrip van verenstaal en gebruik van 6063-T6 aluminium bent u verzekerd van een oersterke constructie welke een gewicht van 80 kg per m2 kan dragen met veiligheids factor . De terrasoverkappingen zijn voorzien van een CE keurmerk, en voldoen daarmee aan de Europese bouwnormen.

Er zijn verschillende typen dakplaten van polycarbonaat of glas beschikbaar. Daardoor heeft u de keuze tussen een hoge licht doorlating of juist voor een zon- en warmte werend dak.

De terrasoverkapping is beschikbaar in diverse kleuren.

Daarnaast zijn er twee verschillende stijlen: modern of klassiek.

Met deze mogelijkheden bent u in de gelegenheid om een terrasoverkapping samen te stellen die volledig aan uw wensen voldoet. Alu-reH levert de overkappingen als compleet bouwpakket waardoor 80% van onze klanten deze zelf monteren. Natuurlijk is het ook mogelijk de montage van uw terrasoverkapping door Alu-reH te laten verzorgen.

De voordeligste terrasoverkapping.

Alu-reh werkt zonder onnodige tussenschakels zoals groothandels en inkooporganisaties.

Elke terrasoverkapping komt rechtstreeks uit de fabriek met als voordeel voor u dat wij op de bouwpakketten de laagste prijs garantie geven. Een ander groot voordeel van het overslaan van alle tussenschakels zijn de snelle levertijden van gemiddeld een week voor de bouwpakketten en een maand indien Alu-reh ook de montage verzorgt. Bekijk onze prijzen en zie dat u voor een voordelige en kwalitatieve terrasoverkapping bij ons moet zijn.

Na bestelling wordt er zo spoedig mogelijk telefonisch of per email contact met u opgenomen om de levering in te plannen. U bent ook van harte welkom in onze overdekte sfeervolle showroom om alle modellen te aanschouwen.

Terrasoverkapping Actie IMG 0060   IMG 0217      Alu reh Wit glas

 OFFERTE AANVRAAG

Dakplaat mogelijkheden : Polycarbonaat 16mm en Glas 44.2

Standaard leverbaar tot 4000 mm diepte. ( eventueel mogelijk tot 4500 mm).

Met een terrasoverkapping geniet u van uw tuin met het comfort van binnenshuis en heeft u met oog op de toekomst volop uitbreidingsmogelijkheden. Zo kunt u rondom glazen plaatsen en zo als het ware een serre creëren. Dit systeem is geen Nederlandsproduct en word geleverd in standaardpakketten die wij geheel voor U opmaat maken, prijs kwaliteitsverhouding komen volledig overeen. Leverbaar is dit systeem in de volgende kleuren: Roomwit structuur ( ral 9001 M ) en Antraciet structuur ( ral 7016 M ) en Roomwit ( Ral 9001 ) en Wit ( Ral 9016 ). LEES MEER.

 terrasoverkapping 1  terrasoverkapping 5  terrasoverkapping2

OFFERTE AANVRAAG

Dakplaat mogelijkheden : Polycarbonaat 16mm.

Standaard leverbaar tot 4500 mm diepte.

Een Budget home uitvoering zijn de aluminium profielen voorzien van klemrubbers aan de bovenkant maar wel voorzien van alle afwerk- en sierlijsten. Verkrijgbaar in de kleuren: Roomwit (ral 9001 ), Antraciet ( Ral 7016 ) , Wit ( ral 9010 ) , Antraciet structuur ( ral 7016 M ) , Zilverkleur , Groen ( ral 6009 ) en Bruin ( ral 8019 ). Lak kwaliteit van het hoogste niveau. Polycarbonaat platen helder, opaal, zonwerend en een helder zonwerende 100 % IR gray plaat. LEES MEER.

 

piazza 1

OFFERTE AANVRAAG

Polycarbonaat en Glas 44.2

Draagprofielen zijn thermisch onderbroken.

Een terrasoverkapping biedt u de gelegenheid om optimaal te kunnen genieten van uw terras en tuin. ‘s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomeravond. Mocht u het prachtige voor- of najaar in uw tuin niet willen missen; de terrasoverkapping biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin. LEES MEER.