Alu--reH gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Alu-reH voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken

Zonwering voor U terrasoverkapping. MAATWERK MOGELIJK.

Heeft u last van de felle zonnestralen en kunt u tijdens de zomerdagen niet onder uw overkapping zitten omdat het te warm is?

Alu-reh heeft dé oplossing: automatische zonwering.

U bent van harte welkom om de showmodellen in onze showroom te bezichtigen of naar voorbeelden van afbeeldingen van de zonwering.

Alle gepoedercoate onderdelen zijn verkrijgbaar in de kleuren mat crème (RAL 9001) en mat antractiet (RAL 7016). automatische zonwering 11 Mobile

Onderzonwering

Het zonweringsdoek wordt onder de overkapping en tussen de dakliggers gemonteerd en bij het dichtschuiven compact en buiten het zicht opgeslagen. Door de combinatie van onderdak zonwering en de compacte opslag van het doek is het veel onderhoudsvriendelijker dan andere typen op de markt. Onderdak zonwering is standaard een stuk gemakkelijker in onderhoud dan zonwering boven een terrasoverkapping of veranda, maar heeft vaak als nadeel dat de warmte dan in de overkapping blijft hangen. Bij automatische zonwering wordt dit tegen gegaan door het speciaal ontwikkelde warmte reflecterende doek. Aan de bovenzijde reflecteert dit doek de warmtestraling waardoor u onder de overkapping een stuk koeler zit dan bij standaard zonwering met bijvoorbeeld een canvas doek.

Op iedere gewenste positie in te stellen

Met de afstandsbediening bedient u de elektrische motoren voor alle stroken tegelijk of individueel per strook. De zonwering kan op iedere gewenste positie ingesteld worden.

Effect zonweringsdoek

Automatische zonwering reflecteert warmtestraling en licht, in tegenstelling tot de meeste doeken. Het zonweringsdoek wordt altijd geleverd in een witte kleur met zilveren gloed. Dit doek is gemaakt van een kunststof doek met gewoven aluminium draden. Hierdoor reflecteert Gumax® zonwering 73% van het zichtbare licht en maar liefst 89% van de warmtestraling. Dit zorgt al snel voor een meetbaar temperatuurverschil!

 autoamatische zonwering 2
 
Alle voordelen op een rij:

• Onderhoudsvriendelijk
• Reflecteert warmtestraling, iets wat normale zonweringen niet doen
• Elektrisch systeem
• Inclusief afstandsbediening
• Per strook bedienbaar en op iedere gewenste positie stil te zetten
• 5 jaar garantie op Gumax® zonwering en 2 jaar op bewegende en elektrische onderdelen
• Solide constructie
• Eenvoudige montage 
• Geen direct contact met wind en regen van bovenaf
• Compacte opslag van het zonweringsdoek

MAATWERK MOGELIJK.

 
 automatische zonwering 12 Mobile
 

Beschikbaarheid zonwering

Vanwege de grote vraag naar automatische zonwering is deze beperkt leverbaar. De binnenkomende voorraad van deze automatische en reflecterende zonwering wordt op volgorde van bestelling uitgeleverd.  

 

   

 

 

 

Offerte aanvraag automatische zonwering

Binnen 48 uur ontvangt u van ons een passende offerte van ons in U mail box.

Maatvoering automatische zonwering

Graag de gegevens zo goed mogelijk invullen.

captcha

automatische zonwering 13 Mobile